Font Issues

Mauer Themes Support Stills Font Issues

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Paul 6 months, 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #2434

    lawalker01
    Participant

    Hi. I was adjusting the fonts today and made some changes. I decided to reset back to default, but the EB Garamond is no longer displaying (google fonts).

    http://www.leewalker.photo

    I have checked on safari and chrome (osx) and the font does not display. It seems to work on iOS though?

    Can you advise?
    lee

    #2456

    lawalker01
    Participant

    Hi guys – can this be dealt with please? It seems from looking at another thread there is a googlefont problem.

    #2462

    lawalker01
    Participant

    And again – has support ceased for this product?

    #2498

    Paul
    Keymaster

    Hello Lee,

    If you want to use EB Garamond as a custom font (with ‘Use custom fonts’ enabled), please provide a screenshot of the ‘Theme Options’ > ‘Fonts’ screen in your Admin Panel.

    Some setting there seems to be wrong. My main suspect is the ‘Google Fonts extra subsets’ field. I guess you may have entered ‘EB Garamond’ there (which is font name, not a subset), and that is what is causing Google to return error 400 when being asked for the font.

    By the way, if you want to revert to the original fonts, the best way to do that is to go to ‘Theme Options’ > ‘Fonts’, uncheck the ‘Use custom fonts’ checkbox and click ‘Update’:

    Regards,
    Paul

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.