Fresh install // pages not loading

Mauer Themes Support Essentialist Fresh install // pages not loading

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Paul 2 years ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #846

    hc
    Participant

    Hi there,

    I just installed this theme over at https://hcstaging.wpengine.com (p/w protected), cloned the data from our live blog, and although the home page loads just fine, individual post pages do not load at all.

    Please let me know which @mauer.co email address I can send the site and admin credentials to so you have a look at what’s causing this issue. Thanks!

    #847

    Paul
    Keymaster

    Hi HC,

    Let me take a look a this. Please send the credentials to (wrong address here). Thank you.

    Paul

    • This reply was modified 2 years ago by  Paul.
    #848

    hc
    Participant

    Thanks, Paul. I just emailed you.

    #851

    Paul
    Keymaster

    Oh, I’m sorry. Please mail it to pavel@mauer.co

    #900

    Louise1789
    Participant

    1.My website is http://www.mygeloofstorie.co.za and i see that the theme only show 2 columns and not like its on the preview how do i change it. so that i see the big image on top and 3 columns with the rest of the content.

    2. and on the home page how can i only show the title and image and not all the content that are loaded on the post.

    #904

    Paul
    Keymaster

    Hello Louise,

    1. The layout of the archive pages (including the blog page) is controlled through Theme Options. If you’ve followed the installation steps in the user guide, then you should now have a Theme Options item in your Admin Panel. There you can control the layout with the following settings:

    

—

    In case you don’t know where to find the User Guide: Go to https://themeforest.net/downloads. Find the theme and click ‘Download’ > ‘All files & documentation’. Download and unpack the zip file. The User Guide will be in the ‘Documentation’ folder.


    2. Please note that you can control whether you want post excerpts to be created automatically, and also — you can control the length of the excerpt. For that you can use the following settings in Theme Options:

    

Automatically create excerpts. If enabled, post excerpts will be displayed on archive pages even when there are no ‘more’ tags or explicitly provided excerpts.

    
Excerpts length (words). Controls the length of the automatically created excerpts. By default excerpts are 30 words long. If “Automatically create excerpts” is disabled, the “Excerpts length (words)” setting is still used to control the looks of the search results page.



    In case you want to completely hide the excerpts, you can do it with the following CSS code:

    

.post-card .entry-excerpt {display: none;}

    Here are more detailed instructions on how to add custom CSS:

    To install a plugin, in your Admin Panel please go to ‘Plugins’ > ‘Add New’. There you can just type the name of the plugin (Simple Custom CSS) in the search field. See screenshot:

    Once you have installed and activated the plugin, in your Admin Panel please go to ‘Appearance’ > ‘Custom CSS’, paste the above code (the one you chose) and save.

    Kind Regards,
    Paul

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Fresh install // pages not loading’ is closed to new replies.