Portfolio Thumbnails display problem – after pressing "load more"

Mauer Themes Support Bild Portfolio Thumbnails display problem – after pressing "load more"

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Paul 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #3232

    phil.kottlorz
    Participant

    Hi Guys,

    first I’m a big fan of your templates! Great Job!

    I have a problem when loading more thumbnails in my portfolio gallery. Sometimes the thumbnail kind of overlay and its not possible to klick on them.

    I’ve uploaded a screenshot:
    http://philipkottlorz.com/daten/4dD5VALVuD

    Thanks for your help!

    Best,
    Philip

    #3235

    phil.kottlorz
    Participant

    no idea!? 🙁

    #3236

    Paul
    Keymaster

    Hi Philip,

    Can you please post the URL of your website, so I could dig into the possible reason of this behaviour? You could post it here or send in an email to pavel@mauer.co.

    Kind regards,
    Paul

    #3240

    phil.kottlorz
    Participant

    Hi Paul,

    thanks for your reply 🙂

    here the URL:http://www.philipkottlorz.com/

    Most of the time it happens, when I scroll down while the “load more” button is still loading the next fotos.

    Best,
    Philip

    #3519

    Paul
    Keymaster

    Philip,

    Can you please update your theme to the latest version (Bild 1.2) and see if the issue persists?

    Here is how to update — link.

    If the update does not help, please turn off the Jetpack Photon module, as it may cause such problems in some scenarios:
    In your Admin Panel go to ‘Jetpack’ > ‘Settings’ > untoggle ‘Speed up image load times’.

    Kind regards,
    Paul

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.